onsdag 27 maj 2015

The bathroom saga continues...

Det har ju gått och blivit lite vår!

Det tog sin lilla tid men nu äntligen har det väl infunnit sig lite vårkänsla. 

Fast det var väl ett tag sedan nu som det såg ut såhär. Men hur kan man annat än älska detta rosa fluff som fyller träden och sedan snöar ner och förvandlar allt till någon sorts låtsasland. Om solen dessutom skiner, alltså, det är ju löjligt fint.

Nåväl, det var ju det där med tvättstugan som skulle bli badrum och allt det där. Men ska man orka jobba, behöver man näring. Frukost är ju trots allt dagens viktigaste mål sägs det. Här i en symmetrisk och mycket rättvis presentation.


Här skulle det hackas hål nämligen och hål hackades det. Ett avlångt. För rör. Kolla passar ju.

Men efter ett pass med hålhackande kan det behövas påfyllning av näringsdepåerna. Här serveras det minsann egenodlad nässelsoppa på tjusigt valspråk.

För att hålla modet upp, kan det vara bra att ha ett öga på målet. Vi browsar lite klinkers. Åh du inte-fyrkantiga-klinker jag gillar dig, men det blir nog inte vi ändå. 

Nej men hej på dej tassbadkar (utan tassar). Dani längtar väldigt mycket efter att få bubbla loss och provar komforten med lite das Boot gefühl. 

Men, om vi någonsin ska få använda det där badkaret på riktigt så är det bara att kämpa vidare. Här har ni mig, a.k.a Crazy Eyes, med husfixarmunderingen på och spackelspateln i högsta hugg. 

Väggarna har fått sig en ansiktspeeling och ny makeup.

Tur att man är snygg när man jobbar i alla fall. 
Dagens outfit: Mössa -Bauhaus, Tröja - köpt på en resa, Tofflor - Vintage, Vattenspruta - Hornbach

Sådärja, nu har vi nästan grundat färdigt. Nu är det väl snart dags för lite firande tycker jag.

Och firat har vi gjort! Kanske inte så mycket pga tvättstugan men... det var ju Starwarsdagen! Det förtjänade minsann lite fest tyckte jag. 

Cupcakes we made. Eat them we did.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar