söndag 22 juni 2014

Midsommarhelg!

Så blev det midsommarafton. Den här aftonen förhöll det sig så att vissa jobbade medan andra fick sova, kanske lite längre än brukligt till och med. Men det kunde nog behövas för ledighet är annars numera lika med jobb, jobb och jobb. Men inte idag. Idag blev det smultron.

Efter smultronen blev det lite midsommarfirande med sill och sånt och efter det kom en väldigt trevlig grupp med fint folk som fixade midsommarstämning i trädgården hela aftonen lång. 

På midsommardagen vaknade jag pigg och nyter (som synes). Blåkläderna åkte på, kepsen likaså och med rollern i hand så skulle det målas tak.  Ja såklart så har vi även i detta rum: tagit bort lister, ångat bort fultapet, pillat bort fultapetfnas, spacklat en miljon hål, sandpapprat en miljon spackelpluppar, tvättat tak, tejpat takkant och lagt papp på golvet. Men till slut var det alltså dags att måla taket. 

Som tur var ville den här sköna bönan hjälpa till. Kolla snitsigt, rollar utan att titta!

Minst två gånger skulle det målas och efteråt såg man ut så här. Lite fint egentligen, om man gillar prickar, och det gör man ju. Men kanske tur man hade målarkepsen på ändå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar